Ko je nogometaš koji je Čeliku zadao nove probleme: Upisao je samo četiri nastupa...

Do kraja godine Zeničani moraju platiti 26.000 KM

Ko je nogometaš koji je Čeliku zadao nove probleme: Upisao je samo četiri nastupa...

S. Mlaćo

NK Čelik iz Zenice ponovo se nalazi pod prijetnjom suspenzije od strane NSBiH.

Naime, Zeničanima je naređeno da do 31. decembra moraju isplatiti dug nekadašnjem članu kluba Danijelu Rizvanoviću, naveli su iz Nogometnog saveza naše zemlje.

On je dobio presudu od 26.000 KM, što je iznos koji Čelik mora uplatiti d o nove godine ili će u suprotnom uslijediti nova suspenzija za NK Čelik.

A ko je zapravo Danijel Rizvanović?

Pitaju se to i navijači Čelika, s obzirom da samo rijetki znaju nogometaša koji bi njihovom klubu mogao donijeti nove probleme.

Zanimljivo da Danijel Rizvanović uopšte i ne postoji prema zvaničnim informacijama, nego se on zove Denijal. Radi se o 35-godišnjaku koji je karijeru završio prije tri godine.

U Čelik je došao na ljeto 2010. godine, te upisao samo četiri nastupa. Po 90 minuta je ubilježio protiv Željezničara, Rudara iz Prijedora i tuzlanske Slobode, a poluvrijeme protiv FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukupno 314 minuta provedenih na terenu i zarađenih 26.000 KM, definitivno je nešto što se rijetko viđa, ali pravila su jasna.

Čelikov problemima sigurno nije kraj, s obzirom da se očekuju nove tužbe te presude u korist tuženih.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Cuj On CELIKU ZADAO PROBLEME...PA NIJE ON CELIKU DUZAN, NEGO CELIK NJEMU..covjek trazi ono sto su mu u Celiku obecali ugovorom..ne znam sta je sporno..
9 3
ragnarrsonn
Kakvim lopovima je UEFA izgradila stadion...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi