Je li Jordi Alba trebao biti isključen?

Bek Barcelone izgubio živce

Je li Jordi Alba trebao biti isključen?

Lijevi bek Barcelone Jordi Alba izgubio je živce u porazu svog tima od Malage.

Fudbaleri Malage su prekinuli pobjednički niz Barcelone od 11 pobjeda, a bio je to pravi šok za 80.000 navijača na Nou Campu koji su poslije dugo vremena ostali uskraćeni za pogodak svojih ljubimaca na domaćem terenu. 

Glavni tragičar Barcinog poraza bio je Dani Alves koji je poklonio loptu za gol Juanmija, a istog je igrača na podu na kraju utakmice udarao Jordi Alba.

Lijevi bek katalonskog tima potpuno je izgubio živce nakon isteka 90 minuta. Juanmi je pao nakon duela, a Alba mu je htio izbiti loptu. Problem je jedino bio što je između njegove noge i lopte bio igrač Malage pa ga je ovaj dobro opalio dva put dok je ležao. Sudija nije reagovao kaznom, jer je očito mislio kako je ovaj udarao po lopti.

Šta vi mislite, je li ovo trebao biti crveni karton?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.