Je li Krkić konačno pronašao pravi klub za sebe?

Vraća se kući?

Je li Krkić konačno pronašao pravi klub za sebe?

Španski fudbaler Bojan Krkić nikako da pronađe pravu sredinu u kojoj bi pokazao svoj talenat.

Iako je na početku karijere mnogo obećavao još dok je bio član Barcelone, ipak puni potencijan nikada ni blizu nije ostvario. Krkić je nakon Barcelone igrao za Romu, Milan, Ajax, Stoke i trenutno se nalazi na posudbi u Mainzu.

Ipak, nije uspio da opravda velika očekivanja javnosti, pa bi se nakon dugo vremena mogao vratiti kući. Naime, za njegove usuge zainteresovana je ekipe Espanyola koja je navodno već poslala ponudu Stoke Cityju. 

Krkić je, kako prenose engleski mediji, nezadovoljan u Mainzu i nema namjeru ostajati u tom klubu, a ponuda Espanyola mogla bi da dođe u pravom trenutku. Španski fudbaler je u drugom dijelu sezone odigrao 7 mečeva u Bundesligi, a u strijelce se nije upisivao. Iako za njega već dugo vremena znamo, on ima tek 26 godina i sigurno da ima još vremena da spasi karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi