Espanyol do preokreta u posljednjoj minuti
FOTO: EPA

Savladan Betis

Espanyol do preokreta u posljednjoj minuti

Espanyol je večeras na domaćem terenu savladao Betis sa 2:1 u prvom susretu 29. kola španske La Lige. 

U prvom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja. Na odmor se otišlo s 0.0, a isti rezultat je na snazi bio do ulaska u sami finiš utakmice kada su viđena tri pogotka i sjajan preokret domaćina. 

Igrala se 76. minuta kada je Betis preko Castra, nakon prethodno dosuđeog jedanaesterca, stigao do prednosti, da bi devet minuta kasnije domaćima izjednačenje donio Feugo. Gol za konačan rezultat i pobjedu Espanyola zabio je Reyes u 90 minuti. 

Ovom pobjedom Espanyol je zadržao šanse da se domogne Evrope. Trenutno zauzima osmo mjesto na tabeli sa 43 osvojena boda, dok je Betis na 13. poziciji sa 12 bodova manje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi