Je li moguće da postoje bolesni umovi koji su spremni na ovakvu provokaciju?

Pred derbi Velsa

Je li moguće da postoje bolesni umovi koji su spremni na ovakvu provokaciju?

E. Škorić

Na najgori mogući način su krenule provokacije pred derbi između Swanseaja i Cardiff Cityja.

Susret velških klubova igra se sutra u okviru 14. kola Championshipa od 13 sati na Libertyju, a navijači Swanseaja napravili su neprihvatljiv potez s ciljem da isprovociraju protivnika.

Na društvenim se medijima tako pojavila fotografija lažnih avionskih karata na ime Emiliano Sala, bivšeg argentinskog napadača koji je život izgubio 21. januara ove godine dok je putovao u malom privatnom avionu iz Nantesa do Cardiffa, u koji je trebao da pređe.

Besramni, sramotni čin koji su izveli neki idioti koji su mislili uvrijediti uspomenu na preminulog napadača podijelivši po gradu lažne karte.

Policija radi na identifikaciji počinitelja ovog gnusnog čina, a iz Swanseaja su pružili podršku i ubrzo se ogradili od "pojedinaca koji ne zaslužuju da budu navijači našeg kluba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi