Je li moguće? Jesus već na ljeto napušta City?

Inter želi mladog Brazilca

Je li moguće? Jesus već na ljeto napušta City?

M. Šljivak

Brazilski napadač Gabriel Jesus iznenađujuće bi mogao promijeniti klub u ljetnom prelaznom roku.

Ovu vijest jutros je potvrdio Sky Italia, koji tvrdi kako je ekipa Intera spremila ponudu za 19-godišnjeg napadača koji je odigrao tek pet utakmica za Građane od dolaska iz Palmeirasa.

Navodno, bogati vlasnici Nerazzurra neće pitati za cijenu. Spremni su izdvojiti ogroman novac za Jesusa, koji bi tako nakon nekoliko mjeseci mogao promijeniti tim.

Sjajni napadač je član engleskog kluba postao prošlog ljeta. Ipak, pridružio se timu tek ovog januara, a pokazao je da nije uzalud plaćen 33 miliona eura. Postigao je tri gola uz dvije asistencije u pet utakmica, ali je prethodnog vikenda doživio nezgodnu povredu koja bi ga mogla odvojiti od terena do kraj sezone.

Ova vijest Sky Italije je dobro nasmijala navijače Manchester Cityja, a realno je teško povjerovati da bi Jesus nakon svega nekoliko mjeseci mogao napustiti tim s Etihada.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nikad se ne zna, jer kada je ogroman novac u pitanju, fudbal je odavno izgubio svu draž ogromnim transferima.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi