Je li nekada jedan od najboljih veznjaka Premijer lige Krčmarevićeva "bomba"?
Norveški tim želi pojačanje u napadu, ali kvota stranaca im pravi problem, pa bi bh. fudbaler mogao otići nakon svega šest mjeseci

Ordagić se vraća u Premijer ligu BiH

Je li nekada jedan od najboljih veznjaka Premijer lige Krčmarevićeva "bomba"?

M. Šljivak

Bosanskohercegovački fudbaler Amer Ordagić (25) mogao bi napustiti norveški Brann nakon svega nekoliko mjeseci provedenih u klubu.

Rukovodstvo norveškog tima zainteresovano je za dovođenje nigerijskog napadača Juniora Lokose (24) i pokušaće da ga dovede u svoje redove.

Međutim, njegov dolazak znači i prekoračenje broja stranaca unutar ekipe, pa će, prema navodima norveških medija, čelnici ovog tima zahvaliti na saradnji Ameru Ordagiću ili Kostarikancu Devyjeru Vegi.

Ordagić se povezuje sa povratkom u Premijer ligu BiH. Navodno je za njegove usluge zainteresovana ekipa Željezničara, pa bi se vrlo kako moglo desiti da upravo on bude najavljivana "bomba" trenera Plavih Slobodana Krčmarevića.

Zanimljivo je da je Ordagić jučer posmatrao meč Željezničara protiv Trans Narve, te da je na naše pitanje o eventualnom dolsku na Grbavicu rekao da od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, poznavajući fudbalere iz naše zemlje ne bi bilo prvi put da pokušavaju sakriti svoj transfere i ne treba da čudi ako Ordagić završi u plavom dresu tima sa Grbavice.

Nekadašnji fudbaler Slobode nije dobijao previše šanse za igru u prvenstvu Norveške. Šansu uglavnom dobija sa klupe i upisao je šest nastupa za Brann.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AK SPORT
ŽELJO PLANSKI I PAMETNO RADI TRANSFERE I PO SVEMU SU GLAVNI KANDIDAT SU ZA TITULU A USLOVE KOJE NUDE ORDAGICU (POTVRDA CLANKA) SIGURNO NE MOZE PONUDITI NI JEDAN KLUB IZ BIH
44 19
bISTRIK
Željo se izgleda opametio koliko toliko sto se tice transfera ako dovedu jos i Ordagica uz sve ostale koje su vec doveli, bit ce sigurno prvi glavni favorit za titulu, jer ocito je da je Zrinjski upola slabija ekipa neko prosle sezone !
31 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti