10

Komentari (10)

user1582358121
Ovo mi deluje, kao pijani matorci na poluvremenu seoske utakmice. Kada kazu " daj 'vamo loptu da ti pokazem kako se igra" ?????
Derdiyok
Pogledajte predstavljanje Yaye Tourea kad je potpisao za Barcu, posvađao se sa loptom gore nego ovaj, i ispade dobar igrač. Doduše, za Željine standarde loš haha.
user1574859714
Nije lako kad te predstavljaju u Barci i kad su oci uperene u tebe.
Arnel925
Dobar je fudbaler, to je najvaznije. Brz je ko munja i zna gdje je gol
tuanzebe
A našli se ovi iz Manchester united da komentarisu hahaha e svašta boze dragi
DylanDog
Šta ima veze... Nije u cirkusu.
Keno
tako je, ako si fudbaler ne znaci da si i zongler
BaboBih
Ebo fudbalera ako nemoze zonglirati
Keydura69
Ma ima kompletan video gdje žonglira i izvodi karafeke s loptom, ali to nije fazon objaviti. Bolje ovako objavit isječak, gdje mu ne uspije par puta, pa onda da ispadne da lik meda ne može.
BaboBih
Keydura - ma znam to. Ja kazem inace, ako fudbaler nije savladao zongliranje da od njega nista nema. Nekad je po engleskoj mogao stopera igrati ali sad i oni vise i vise traze da znaju baratati a loptom. A danac ovaj moze biti i dobar u barci, on je vise klasicni anski igrac kojo je zahvalan. Barca ima grizmana i messija koji se setkaju, dobro im mozda i dode neko ko malo i trci prema nazad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.