Jedan čovjek u Engleskoj je danas molio da Begović napravi još jednu grešku i donese mu veliku lovu

Malo je nedostajalo da ostvari fantastičan dobitak

Jedan čovjek u Engleskoj je danas molio da Begović napravi još jednu grešku i donese mu veliku lovu

S. Pašalić

Leicester je danas upisao pobjedu protiv Bournemoutha rezultatom 2:0.

Igrači Leicestera su prije ove utakmice odigrali šest utakmica u kojima je bilo tri ili više golova, a vjerovatno je i to bio jedan od razloga zbog kojeg je jedan čovjek u Engleskoj upravo odigrao da će i na ovoj utakmici biti najmanje tri gola.

Ipak, to se danas nije desilo, a nesretni čovjek je ostao bez skoro 32 hiljade funti nakon što je na listiću na koji je uložio dvije funte promašio samo ovaj par.

Kada je Morgan već u 11. minuti postigao gol za 1:0 vjerovatno je čovjek koji je odigrao listić pomislio da je sve dobro krenulo. Međutim na drugi gol je morao čekati do 82. minute kada je Vardy nakon velike greške Begovića pogodio za 2:0.

Iako je do kraja bilo još nekoliko prilika za gol, rezultat je ipak na kraju glasio 2:0, a nesretni igrač je ostao bez ogromnog dobitka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Fce
Begovic nije ni za druge lige federacije haha covjek kriv za oba gola
0 1
jogabonito
Mislim na Besica,Cimirota i neke druge momke,naravno uz duzni respekt.S druge strane neki top talenti nikad nisu ni minutu sanse dobili.Pa Nermin Jamak i Samir Bekric su po fudbalskom znanju prve dvije violine bh fudbala i da bas nikad ne budu pozvani je po meni pravi fudbalski nonsens.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi