Jedan gol i nula asistencija, a napada legendu: Trebao sam igrati...

Tako on smatra

Jedan gol i nula asistencija, a napada legendu: Trebao sam igrati...

Esmer Oštraković

Adnan Januzaj je u Manchester United stigao kao veliki talenat, te je bio jedan od igrača od kojih se očekivalo jako mnogo.

Ipak, nikada nije pokazao sav svoj talenat, te je na kraju ocijenjen kao veliki promašaj ovog kluba.

Šansu je imao, ali jednostavno nije uspio da dokaže da je vrijedan minuta koje dobija, te da je vrijedan dresa Manchester Uniteda.

Ipak, izjava koju je dao o tadašnjem treneru Van Gaalu, je u najmanju ruku zanimljiva, jer nikome nije jasno šta je htio reći.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trebalo je da bude drugačije, Statistika govori za sebe. Svaki put kada bi napravio razliku golom ili asistencijom, bio sam nagrađen klupom na narednoj utakmici", rekao je Januzaj.

Njegova izjava ne bi bila ništa čudno, da on u 28 odigranih utakmica u dresu Manchester Uniteda nije postigao samo jedan gol, te nije upisao niti jednu asistenciju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Lik malo ( više ) popio
1 0
Ensar13
Vjerovatno misli na treningu da je bio dobar i zabijao golove i radio veoma dobre zadatke ali da nije bio nagrađen prvom postavom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi