"Jedan je od najboljih mladih golmana"

Pulis pohvalio Begovića

"Jedan je od najboljih mladih golmana"

Tony Pulis, menadžer Stoke Cityja, je izjavio da je Asmir Begović jedan od najboljih mladih golmana Premiershipa, te je rekao kako se ne ljuti na našeg golmana zbog loše posljednje partije.

"Mislim da je Asmir jedan od najboljih mladih golmana Premiershipa. Normalno je da ima uspone i padove.", pohvalio je Tony Pulis golmana naše reprezentacije, te dodao:

"Posmatram sve greške koje prave naši igrači i siguran sam da nije samo Asmir kriv za primljene golove u prošlom kolu. Zbog toga mogu kriviti cijeli kolektiv."

Podsjetimo, Stoke City je doživio tri uzastopna poraza u Premier ligi, a u posljednjoj utakmici protiv Boltona su primili čak 5 golova. Engleski mediji su krivili Asmira Begovića za dva gola iz te utakmice, ali čini se da tako ne misli menadžer Stokea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti