Jedan listić - dvije šanse za dobitak

Nagradna igra sportskih kladionica BET Live i Petica Plus

Jedan listić - dvije šanse za dobitak

M. Skaka
Teme:

Sportska kladionica BET Live pokrenula je veliku nagradnu igru „Jedan listić – dvije šanse za dobitak“ u kojoj, čak i kad gubite, dobijate.

Vaš nedobitni listić i dalje može postati dobitni, ako bude izvučen u jednom od šest izvlačenja.

A dobitak je više nego vrijedan pokušaja. Glavna nagrada je WV Polo x 2, jedan za igrače sa područja Federacije BiH, a drugi Republike Srpske. Riječ  je o jednoj nagradnoj igri, koja je zbog složenosti zakonske regulative u našoj zemlji, morala biti razdvojena na faktički dvije, za dva entiteta, s posebnim fondom nagrada.  Osim dva Pola, tu su i broje druge vrijedne nagrade, od novčanih od 500,00 i 1.000 KM na bankovnoj kartici, pa do skutera, laptopa, plazmi, mobitela i vikend putovanja za dvije osobe.

Sve što trebate uraditi jeste da na poleđinu Vašeg nedobitnog listića upišete lične podatke i ubacite u kutije postavljene u svim poslovnicama kladionica „Bet Live“ i „Petica Plus“, čime automatski učestvujete u nagradnoj igri.
Nagradna igra traje od 01.03. do 01.09.2012. godine. Izvlačenja će dakle biti organizirana u šest kola jednom mjesečno u čemu ćemo Vas pravovremeno informirati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Više informacija OVDJE.

Uvijek korak ispred najboljih – Sportska kladionica BET LIVE...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.