Jedan od najvećih hramova fudbala će postati Balotellijev novi dom?

Italijan ni u svom gradu nije pronašao sreću

Jedan od najvećih hramova fudbala će postati Balotellijev novi dom?

S obzirom da se Brescia vraća u Seriju B, Balotelli bi i bez svih sukoba i problema vjerovatno na kraju sezone napustio stadion Rigamonti.

Balotellijeva "bajka" u klubu iz grada u kojem je odreastao se jako brzo pretvorila u noćnu moru, a situacija je eskalirala u proteklih par mjeseci.

Super Mario se nije pojavljivao na treninzima, kasnio, ulazio u sukobe...

Uzvratila je i Brescia na svoje načine, kroz platu i zabranu pristupa trening kampu i samo je pitanje dana kada će raskid ugovora biti riješen.

Balotelli će, prije ili kasnije, ovog ljeta postati slobodan igrač, a TyC Sports piše da nestašni Italijan ima konkretnu ponudu Boce Juniors, da odmah nakon rješavanja spora i raskidanja ugovora sa Brescijom preseli na Bomboneru, jedan od najvećih hramova svjetskog fudbala.

I ranije su se pojavljivale informacije o interesu za Balotellija iz Južne Amerike, ali su sada u Boci ozbiljni u namjeri da dovedi Balotellija. Navodno toliko da pregovori između Balotellijevog menadžera Raiole i argentinskog velikana traju već neko vrijeme.

Da li ćemo Balotellija u budućnosti gledati u slavnom plavo-žutom dresu, ostaje da se vidi...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi