Jedan od najvećih talenata objavio ime prvog pravog kluba

Izabrao Liverpool

Jedan od najvećih talenata objavio ime prvog pravog kluba

Edmir Škorić

Veliki nogometni dragulj Emeka Obi novi je član engleskog velikana Liverpoola.

Pod vodstvom Jurgena Kloppa Liverpool dovodi mlade i talentovane igrače poput Marka Grujića, ali Emeka Obi je tek 15-godišnjak koji obećava.

Bury Tmes je u četvrtak potvrdio kako je Liverpool dogovorio dolazak mladog nogometaša.

Bury i Liverpool potpisali su predugovor za mladog Nigerijca, a sa 15 godina njega je trener David Flitcroft opisao najboljim mogućim talentom. I sam Obi je na Twitteru objavio da je novi igrač Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

O Obiju se puno toga ne može naći na internetu, ali na osnovu onoga što može valja zaključiti da je pred njim velika budućnost i da, bude li sve po planu, navijači Liverpoola mogu zadovoljno trljati ruke, baš kao i kompletno rukovodstvo tima s Anfielda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi