Jedinice za Džeku i Misimovića

Nakon sjajne prerdstave bh. reprezentativaca

Jedinice za Džeku i Misimovića

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački dvojac u dresu Wolfsburga, Edin Džeko i Zvjezdan Misimović, za prikazano u duelu sa Borussijom Moenchengladbach od Kickera su dobili savršenu ocjenu 1.

Savršena partija naših reprezentativaca u visokoj pobjedi Wolfsburga nad Borussijom (4:0) nije mogla proći nezapaženo u njemačkim medijima.

Tako ugledni Kicker navodi da je naš dvojac upravo najzaslužniji za trijumf Vukova. Podsjetimo, Džeko je postigao 2 gola, te tako došao do zbira od 14 golova u ovoj sezoni, dok je Misimović autor jednog gola i dvije asistencije. Zvjezdanu je ovo bio 8 gol u sezoni, a sa dvije asistencije protiv Borussije došao je do zbira od 9 asistencija u sezoni.

S druge strane, bh. dvojac u dresu Hoffenheima utopio se u sivilo svoje momčadi, pa tako niti Kicker nije imao milosti prema našim reprezentativcima. Napadač bh. reprezentacije ocjenjen je 5, a Salihović je dobio ocjenu 4.5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.