Jedinstvena Renault akcija - 0% PDV

Jedinstvena Renault akcija - 0% PDV

Sponzorski tekst
Teme:

Renault je za svoje kupce u Bosni i Hercegovini pripremio novu primamljivu akciju pod nazivom “Renault plaća PDV za Vas” u kojoj nudi popust na svoje modele u iznosu PDV stope, odnosno 17%.

Nova adekvatno osmišljena akcijska ponuda, uz izuzetno bogatu gamu modernih automobila, tržišno usklađenih sa zahtjevima bh. kupaca, te jednostavno i pristupačno Renault finansiranje, garancija su nastavka odličnih prodajnih rezultata kojeg francuski proizvođač bilježi na domaćem automobilskom tržištu.

Navedena akcija ne odnosi se na tek predstavljeni model Fluence, koji je bez obzira na ove pogodnosti i dalje dostupan po izuzetno povoljnoj cijeni od 22.222 KM uz Renault financiranje.

Ova jedinstvena akcija traje samo do kraja mjeseca, a sve dodatne informacije potražite kod ovlaštenih Renault koncesionara ili na www.renault.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.