16

Komentari (16)

pjanke.sa
Prodo Mamke mangupski.
BosanskaSvedska
Hellas
Gosk pogubio sve prijateljske i sad ovdje. Ispasce iz lige.
Drakula
Zeljkan i zvijezda ispadaju
Bravo Jedinstvo,uskoro igrali aBd u Premijer ligi, L.P. iz Mostara za našu braću Silu nebesku.
BosanskaSvedska
Tako se cestita jarane!
Frane
Kakvo iznenađenje, pustili su penale, kao Zrinjski prije 2g Slobodi, ta nisu ludi igrati dvi dodatne utakmice, nabijati troškove, s kadar im jedva jednu utakmicu tjednu izdrži.
user1695754250
Frane
Je strašno me boli poraz GOŠKa.
Vezir
Pa i Jedinsvo će imati iste troškove za dvije dodatne utakmice i njihov kadar nije za dvije utakmice sedmično. Zašto Jedinstvu treba prolaz?
Kyle8812
Cuj pustili im penale?Pa što su se onda trošili i igrali mogli su pustiti gol u regularnom i ispasti ? Kako glup komentar.
Frane
I suviše ste neinteligentni, Jedinstvo i općenito vi se ne vodite logikom zato i jeste tu gdje jeste. Gošk se bori za opstanak logično da im je bolje bez još te dvije utakmice, e sad nisu oni išli od starta namjerno ispasti ali kad su došli do penala iskoristili su priliku, samo pogledaj naše penale protiv Slobodanke.
user1596553065
Legendo, GOŠK je danas došao sa onom starom "lako ćemo". Valjanje u prvom poluvremenu od strane igrača GOŠK-a je za svaku sramotu. Čak je Toni Karačić galamio na svog igrača koji je simulirao očekujuči faul pa tako izgubio loptu. Prvo poluvrijeme iskreno GOŠK je bio konkretniji, pogodili i prečku. Drugo poluvrijeme kao da je izašla druga ekipa Jedinstva. Redali šansu za šansom i jednostavno nije htjela lopta u gol. Realno penali su lutrija, ali ovaj put pravedna lutrija. Pobjedio je bolji u Bihaću ? Pozz
Kyle8812
Frane manje inteligentni tipu ljudi su dosli proci sa manjim korekcijama u sastavu,tezak teren nabrijan domacin i nula do 70 min su im rekli oke idemo na penale.Penali su lutrija prosla je dalje ekipa koje je bila vise skoncentrisanija u izvodjenju istih nemoj lupati gluposti molim te.Pusti trosak i te price ne igra Ikic,Cajic,Musulin i ostali za kikiriki pa da šparaju na gostovanju.Btw mislim da bi im to bio prvi plasman u 1/4.
Drakula
BRAVO! ali ne znam sto je ponisten penal bobicu noga jedna bila na liniji prije nego sto se bacio
Drakula
I stadion grbav im je pomogao hahahahahaha ne znaju gdje penal i linija prejako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.