Jedna fotografija je dovoljna: Niko nije bolje proslavio titulu Sarajeva od Benjamina Tatara

Oduševio fanove na Instagramu

Jedna fotografija je dovoljna: Niko nije bolje proslavio titulu Sarajeva od Benjamina Tatara

E. Čaušević

Navijači Sarajeva u centru grada uveliko slave titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Izvršni odbor NSBiH odlučio je prekinuti sezonu i proglasiti FK Sarajevo prvakom, dok su iz lige ispali Čelik i Zvijezda 09.

U centru Sarajeva je u toku veliko slavlje navijača i pojedinih igrača bordo kluba nakon što su odbranili titulu prvaka.

Na Instagramu se oglasio i ofanzivac ovog tima Benjamin Tatar koji je čini se na najljepši mogući način proslavio titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je nedavno postao otac jer je dobio sina, a upravo je u društvu svoje bebe dočekao vijesti da je osvojio titulu prvaka sa Sarajevom, te je objavio sjajnu fotografiju na Instagramu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
CESTITKE BENJO ......, I MALOJ STAROJ RAJI.... UVJEK VJERNA BORDO ARMIJA
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije