"Jednom Juventus, uvijek Juventus"

"Jednom Juventus, uvijek Juventus"

Nekadašnja zvijezda torinskog Juventusa Zinedine Zidane žalostan je zbog situacije u njegovom nekadašnjem klubu.

"Boli me kada vidim u kakvoj je situaciji danas Juventus. Ekipa poput Juventusa uvijek mora ići na pobjedu", smatra Zidane.

"Mnogo se stvari u Torinu promijenilo u posljednje vrijeme i da se stvari vrate na svoje mjesto potrebno je mnogo vremena. Ja se iskreno nadam da će Juventus ponovo biti veliki vrlo brzo. Kada si jednom u Juventusu, zauvijek si u Juventusu", dodao je Zidane.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije