Jedvaj: Nije istina da mi je upitan nastavak karijere

Mladi Hrvat se ponovo povrijedio

Jedvaj: Nije istina da mi je upitan nastavak karijere

Hrvatska sportska javnost ostala je zabrinuta nakon što su njemački mediji prenijeli izjavu trenera Bayera Rogera Schmidta, u kojoj se navodi da je zbog nove povrede upitan nastavak karijere mladog Tina Jedvaja.

Ipak, nije sve toliko crno. Fudbaler Leverkusena je na treningu obnovio povredu bedrenog mišića lijeve noge, ali je i sam istakao kako nema govora o prekidu karijere.

"Zvalo me mnogo ljudi, svi su se zabrinuli. Ali, izjava mog trenera je malo prenesena u krivom smislu. Karijera mi nije upitna, sve će se riješiti i doći na svoje", izjavio je Jedvaj.

Ovo je za Jedvaja već treća povreda ovog mišića. Prvi put ju je doživio prošle zime na pripremama u Floridi, da bi se drugi put povrijedio uoči početka nove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.