Jedvaj se ponovo povrijedio, upitna karijera?

Trener iznio loše prognoze

Jedvaj se ponovo povrijedio, upitna karijera?

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj nema sreće s povredama. Član Bayera u četvrtak je na treningu povrijedio bedreni mišić lijeve noge, što je već treći put ove godine da obnavlja istu povredu. 

Jedvaj se na teren vratio prije sedmicu dana nakon višemjesečne pauze, međutim magnetna rezonanca u Kolnu otkrila je obnovu povrede i bivši defanzivac Dinama i Rome više neće igrati do kraja godine.

"To je loša vijest za nas. Kad se mladi igrač triput povrijedi na istom mjestu, moramo razmišljati i o njegovoj karijeri", loše prognoze iznio je trener Schimdt. 

Trener kluba iz Leverkusena je dodao da je nova povreda Jedvaja ujedno i šok za Bayer, ali je optimističan da će hrvatski reprezentativac uskoro ponovo zaigrati starim sjajom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.