Jelavić: Papac zna za interes Dinama

Bh. internacionalac velika Vahina želja

Jelavić: Papac zna za interes Dinama

Adnan Beganović

Hrvatski reprezentativac i napadač Glasgow Rangersa, Nikica Jelavić, pruža sjajne partije u dresu škotske momčadi, a u razgovoru za Sportske novosti osvrnuo se i na eventualni transfer našeg intrernacionlca Saše Papca.

U posljednje vrijeme u hrvatskim medijima kao moguće pojačanje zagrebačkog Dinama sve više se spominje i nekadašnji bh. reprezentativac Saša Papac, koji još uvijek nije produžio ugovor sa Glasgow Rangersima.

"Papac zna da se Dinamo zanima za njega i da se mediji u Hrvatskoj time bave, ali o toj temi nismo mnogo razgovarali. Nisam ga želio daviti pitanjima o Dinamu jer njemu je kao i meni najvažnije da uspješno privedemo sezonu kraju", rekao je Jerlavić za Sportske novosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.