Jelić: Ovo je povijesna utakmica
Ištuk priželjkuje podršku tribina i čudo na Pecari

Europska liga, uzvrat drugog pretkola

Jelić: Ovo je povijesna utakmica

Danas je u prostorijama kluba s Pecare održana tiskovna konferencija povodom uzvratnog susreta 2.pretkola Europske lige između NK Široki Brijeg i FK Austrija.

Na konferenciju su govorili predsjednik kluba Mijo Jelić i trener Ivo Ištuk.

O samoj organizaciji utakmice govorio je glasnogovornik kluba Marušić. Ekipa Austrije smještena je u hotelu Bevanda u Mostaru, a večeras će održati trening u 18 sati na stadionu Pecara dok će momčad Širokog u isto vrijeme trening održati na kampu na Mostarskom blatu.

Najavljeno je nešto preko 100 gostujućih navijača od kojih je šezdesetak već stiglo sa avionom, a ostali dolaze sa autobusom. Pored toga, na stadion Pecara dolaze i mnogi navijači Austrije u privatnim aranžmanima kako bi kupili ulaznicu.

„Ovo je za nas povijesna utakmica, igramo sa jakim i velikim suparnicima. U gostima smo postigli odličan rezultat što nam daje nadu ali uz sve to ipak je Austrija i dalje veliki favorit.“, rekao je predsjednik NK Široki Brijeg Jelić.

„U prodaju smo pustili 6 000 ulaznica, a uz to smo i na svaku tribinu smanjili broj karata za 100 do 150 tako da ne bude gužva i da svatko može sjesti i ovim putem pozivam sve da dođu ranije zbog gužve. Očekujemo i dosta poznatih imena iz svijeta sporta.“, rekao je Jelić

Trener Širokog Ivo Ištuk govorio je o igri, očekivanjima, te o stanju u momčadi.

„Imamo neriješen rezultat (2:2), ali moramo ovu utakmicu igrati kao da prva nije niti postojala. Momčad je gore odigrala dobru utakmicu, disciplinirano. Svi igrači su spremni za ovu utakmicu, par korekcija smo morali napraviti od utakmice s Austrijom. Možemo im parirati i pokušati napraviti čudo.“, rekao je trener Širokog Ištuk.

„Nemamo ozljeda, Ljubić se oporavio i svi su u konkurenciji. Moramo dati ovdje najmanje dva gola ako mislimo dalje. Nadam se potpori navijača koji će nam dati dodatnu snagu.“, rekao je Ištuk za kraj.


Utakmica između Širokog Brijega i Austrije igra se sutra s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na ORF1 televiziji. Sudac ovog susreta  je Cesar Fernandez koji je već sudio na Pecari, a bilo je to na utakmici sa turskim Bešiktašom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti