Trener Rudara nakon remija na Grbavici

Jelisavac: Ovaj rezultat je realan

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Ekipa Rudara iz Prijedora osvojila je danas bod na Grbavici nakon remija protiv Željezničara (1:1) u utakmici 29. kola Premijer lige BiH.

Rudar je mogao i do pobjede jer je imao prednost od 1:0 do sudijske nadoknade kada je Ivan Lendrić zatresao mrežu gostiju za konačnih 1:1. Trener gostujuće ekipe Zlatko Jelisavac nakon utakmice rekao je da je njegova ekipa u Sarajevo stigla rasterećena, te da su znali da nemaju šta izgubiti.

"Pokušali smo prvo poluvrijeme da igramo otvoreno i što više prema golu Želje. Mislim da smo to uspjeli, imali smo neke prilike, ali je imao i Željo. Međutim, u drugom poluvremenu im nismo mogli parirati i oni su imali veliki broj prilika, ali smo znali da ćemo iz kontre doći do gola", rekao je Jelisavac, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na kraju smo gol primili u sudijskoj nadoknadi utakmice, ali mislim da je današnji rezultat na Grbavici realan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi