Ješe: Atmosfera je odlična, trofej je blizu

Širokobriježani žele nulirati prednost Želje

Ješe: Atmosfera je odlična, trofej je blizu

Nakon minimalnog (1:0) poraza na Grbavici, nogometaši Širokog Brijega nadaju se će sutra na Pecari nadoknaditi zaostatak i doći do trofeja Kupa Bosne i Hercegovine.

„Stisnut ću zube i dat ću sve od sebe da odigram utakmicu na nivou. Atmosfera je odlična, trofej je blizu. Imamo jednu utakmicu i negativan rezultat iz prve ali ako se napuni stadion bit će nam to motiv više da svi skupa probamo anulirat Željinu prednost i osvojiti Kup“, izjavio je stoper Širokog Vedran Ješe, dodavši:
 

„Željo ima perfektan niz ali mi smo odmah iza njih tako da i mi imamo svoje kvalitete. Ne vidim neku prednost u tome što je Željo igrao derbi. I mi smo se potrošili više nego planirano u zadnjoj prvenstvenoj utakmici. Po meni to je jedna utakmica i mislim da će obje ekipe dati svoj maksimum".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.