Jese broji novac i odbija ponude koje stižu
Samo 14 utakmica odigrao je španski fudbaler u redovima PSG-a i postigao je dva pogotka. Plaćen je 25 miliona eura... (Foto: EPA)

Valladolid otpao

Jese broji novac i odbija ponude koje stižu

M. Šljivak

Nekada velika nada španskog fudbala Jese Rodriguez (25) odbio je novu ponudu da napusti PSG.

Iako je u redove Parižana 2016. godine stigao kao veliko pojačanje iz madridskog Reala, privatni problemi su ovom 25-godišnjem ofanzivcu napravili ogromne probleme i u Parizu nije napravio apsolutno ništa.

Pokušao je potom oživiti karijeru na posudbama u Las Palmasu i Stoke Cityju, ali se nije pokazao, pa je posljednji meč odigrao za Stoke u martu 2018. godine.

Iako je nekoliko puta navodio da želi napustiti PSG i vratiti se u Španiju, ponudu koju je iz La Lige dobio odlučio je odbiti. Tražio ga je Valladolid, ali on se na ponudi zahvalio i tu ponudu je odbio.

Ipak, sa ostatkom ekipe neće se vratiti u Francusku nakon priprema u Kataru. On je kod trenera Thomasa Tuchela otpisan, ali uredno naplaćuje tri miliona eura godišnje koliko mu plaća PSG.

Ugovorom sa Svecima Jese je vezan do juna 2021. godine, ali ipak treba očekivati da se konačno i on negdje skrasi.

"Briljirao", ali na društvenim mrežama

Već godinu dana Jese ne igra ozbiljan fudbal i zaista je teško očekivati da će utjecati povoljno na igru bilo kojeg tima gdje ode.

Ipak, dok je pauzirao "briljirao" je na društvenim mrežama, pa je tako za PSG, nakon što je izbačen iz svih kombinacija ljetos napisao:

"Bolje biti sam nego u lošem društvu"...

Također, kako bi naudio bivšoj djevojci potrošio je pet hiljada eura na SMS poruke kako bi Aurah Ruiz izbacili iz reallity showa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Aurah je uzela učešće na španskom Big Brother VIP-u, a kada ju je Veliki brat nominovao za izbacivanje, Jese je maksimalno podržao ideju i potrošio pravo malo bogatstvo kako bi je eliminisao.

Da stvar bude gora, Jeseova bivša djevojka je 'preživjela' nominaciju pa je 25-godišnji napadač uzalud pokušavao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi