Jese indirektno prozvao Kolašinca da mu je uništio karijeru

Pati za Realom

Jese indirektno prozvao Kolašinca da mu je uništio karijeru

Španski fudbaler Jese Rodriguez važio je do prije dvije godine za jednog od najvećih talenata u Evropi.

Tada je bio veoma mlad fudbaler koji se probio u prvi tim Real Madrida, ali onda je došla veoma teška povreda u revanš meču Lige šampiona. Jeseu su stradali ligamenti koljena nakon žestokog starta našeg reprezentativca i fudbalera Schalkea Seada Kolašinca, a ovaj fudbaler još uvijek nije zaboravio tu noć.

Naime, on i danas priča da mu je ta povreda uništila karijeru te poručuje da bi, da nije bilo povrede, danas bio jedan od nosilaca igre Real Madrida.

"Prije nekoliko godina rekao sam da mogu osvojiti Zlatnu loptu. Danas je to komplikovanije. Povreda u martu 2014. godine mi je usporila karijeru. To nije opravdanje, već realnost. Oporavak je trajao čak devet mjeseci, a nakon toga mi je trebalo dugo vremena da počnem igrati. Ne volim sebe porediiti sa drugima, ali siguran sam, da nije bilo te povrede, da bi danas bio jedan od nosilaca igre u Realu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Real, klub koji me je stvorio. Dugujem mnogo Real Madridu. U srijedu navečer ću imati veliko poštovanje i divljenje prema Real Madridu koji mi je pružio sve kada sam bio mladi fudbaler. Real mi je nametnuo karakter i disciplitu kroz deset godina u tom klubu", rekao je Jese.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da će se on upravo sutra vratiti na Santiago Bernabeu stadion jer njegov trenutni klub Las Palmas gostuje kod Reala u okviru španske La Lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti