Prvo mu je Kolašinac uništio karijeru, a sada izborom novog kluba vidi se koliko je pao na dno

Seli u Tursku

Prvo mu je Kolašinac uništio karijeru, a sada izborom novog kluba vidi se koliko je pao na dno

Endin Čaušević

Španski fudbaler Jese Rodriguez nekada je bio velika nada Real Madrida.

Jese je prije desetak godina debitovao za kraljevski klub i mnogi su mu predviđali veliku karijeru, ali je sve to prekinuto 2014. godine kada je doživio tešku povredu na meču protiv Schalkea, a povrijedio ga je Sead Kolašinac.

Nakon što je bio skoro godinu dana van terena zbog povrede ligamenata koljena nikada se nije uspio vratiti u pravu formu i pokazati svoj puni potencijal.

Jese je kasnije igrao i za PSG, no u francuskom klubu krenuo je njegov totalni pad. Igrao je na posudbbama u Las Palmasu, Stoke Cityju i Sportingu, a 2020. godine zvanično je napustio Parižane.

Nakon toga vratio se u Las Palmas gdje je igrao protekle sezone, ali je po isteku ugovora ostao bez kluba. Ipak, prije nekoliko dana ozvaničio je transfer i odlučio da karijeru nastavi u Turskoj.

Potpisao je jednogodišnji ugovor s ekipom Ankaragucua gdje će pokušati da oživi karijeru. Međutim, jasno je da je doživio nevjerovatan pad i povratak na vrh za njega je nemoguća misija.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Također, prethodnih godina je zbog ljubavnih skandala više punio redove u tabloidima nego fudbalskim medijima što je ostavilo itekakav odraz i na njegovu karijeru.

Ovog ljeta se čak pisalo da će završiti karijeru jer nema ponuda, ali je njegov agent uspio nekako da ga odvede u Tursku i bit će zanimljivo pratiti kako će se snaći u dresu Ankaragucua.

Top Komentari

davide.azzurri
Itekako se vidi da je pao na dno
0 0
Sioux1921
Do sad svaki put kad ste postavili ovog momka stavili ste Kako mu je kolasinac unistio karijeru kao da mi svi trebamo biti ponosni na to
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi