Ješe: U Gabelu po pobjedu

Široki ne odustaje od naslova

Ješe: U Gabelu po pobjedu

Danas je u prostorijama nogometnog kluba Široki Brijeg održana konferencija za medije povodom utakmice 20.kola u kojem Široki gostuje u Gabeli.

Ujedno je i objavljeno da je Vedran Ješe produžio ugovor sa Širokim na još dvije godine s čim su zadovoljne obje strane.

„Produženje ugovora je logičan slijed, a ja sam jako sretan i zadovoljan i sa klubom i sa svojim statusom. Na meni je da opravdam igre i odigram kao i do sada.“, rekao je  Vedran Ješe o ostanku u Širokom, a nakon toga se osvrnuo i na sutrašnje gostovanje njegove ekipe u Gabeli:

„Protiv GOŠK-a moramo ići na pobjedu. Moramo biti na dobroj razini i težiti napadačkoj igri. U prvoj utakmici smo vidjeli da su dosta težak protivnik ali moramo nametnuti svoj ritam i pobijediti.“

Zadovoljan produženjem ugovora Ješe i prolaskom Širokog u finale Kupa bio je i trener Bloudek koji je čestitao Ješi i klubu, te se osvrnuo na sutrašnji susret.

„Poslije psihološkog rasterećenja nakon prolaska u finale, idemo na podizanje forme i po skupljanje što više bodova. Široki je favorit u većini utakmica, a tako će biti i u Gabeli gdje ćemo ići na pobjedu.“, rekao je Bloudek.

Iz kluba su istaknuli da su prolaskom u finale Kupa ostvareni glavni ciljevi ove sezone ali i da ne odustaju od trofeja, barem jednog. Iako Željo ima 6 bodova prednosti sa Pecare poručuju da neće odustati od naslova.

Susret između GOŠK-a i Širokog na rasporedu je sutra u Gabeli s početkom u 16:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.