Sukobi na sve strane

Ješić se svađao s novinarima, verbalni sukobi nakon meča

Midhat Šljivak

Miodrag Ješić, trener FK Sarajevo, imao je sukob s lokalnim novinarima nakon meča protiv Slobode u Tuzli.

Novinari su pitali srbijanskog stručnjaka o penalu i suđenju, ali s jako neprimjerenim stavom, na što je Ješić odgovorio:

"Vi ste nekulturni i nepristojni, nemam šta da vam odgovorim. Ovo je neprimjereno, budite novinari, imajte vaspitanja i kulture", rekao je Ješić ljutito, te je ipak komentarisao meč:

"Težak teren nije dozvoljavao da se igra kvalitetno. Poklonili smo prvi gol, drugi je pravo majstorstvo. Ovo je tek prvo poluvrijeme, drugo se igra na Koševu", istakao je Ješić.

Ponovo se na kraju vratio na pitanje o suđenju.

"Ne komentarišem suđenje. Nemam komentar za penal", dodao je Ješić.

Treba istaći da je nakon meča došlo do verbalnog sukoba između predsjednika FK Sloboda Azmira Husića i direktora FK Sarajevo Dine Selimovića.

Husić je neprimjerenim riječima dočekao Selimovića, nakon čega se uključio u raspravu i Ermin Avdić, koji je na kraju uspio smiriti situaciju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Iako se radi o jako bitnom meču, strasti se moraju smiriti. Ovakvim sukobima nije mjesto u bh. fudbalu, te sasvim sigurno kvare jako dobar početak drugog dijela sezone u Bosni i Hercegovini,

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi