Ješić: Teren nam je bio veći protivnik od Drine

Zadovoljan pobjedom, ali uslovima ne

Ješić: Teren nam je bio veći protivnik od Drine

Trener FK Sarajevo Miodrag Ješić je nakon utakmice u Zvorniku bio sretan zbog pobjede koju su ostvarili fudbaleri njegovog tima.

"Protiv sebe smo imali ekipu Drine koja je bila veoma motivisana, ali je naš veći protivnik bio teren. On je bio u očajnom stanju i mislim da ovakav teren ne bi smio dobijati dozvolu za igru", rekao je Ješić, koji je potom dodao:

"Moji igrači su odigrali odlično prvo poluvrijeme u kojem su postigli tri gola. U drugom poluvremenu nismo igrali tako dobro, ali to je razumljivo kada znamo da su uslovi u drugom dijelu igre bili još nepodnošljiviji. Sve u svemu, zadovoljan sam pobjedom".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo u preostala dva kola prije zimske pauze očekuju mečevi protiv Travnika i Širokog Brijega.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.