Ješić zadovoljan stanjem u ekipi, Bekić želi trijumf
Foto: FK Sarajevo

Održana press konferencija FK Sarajevo

Ješić zadovoljan stanjem u ekipi, Bekić želi trijumf

Danas je u prostorijama FK Sarajevo održana press konferencija uoči sutrašnjeg duela bordo tima sa Vitezom.

Medijima su se obratili novi šef stručnog štaba Miodrag Ješić, te prvotimac Amer Bekić.

"Prijatno sam iznenađen sinoćnim treningom, brzo smo se razumjeli i napravili pravi odnos i to me raduje. Ovi momci su profesionalci i imaju karakter. Utakmica protiv Zrinjskog je pokazala sve. Zadovoljan sam onim što sam zatekao u Sarajevu", rekao je Ješić, koji je potom najavio meč sa Vitezom:

"Želimo nametnuti svoj stil i odigrati dobru utakmicu, jer je bitno kako mi igramo. Nikoga nećemo ni potcijeniti niti precijeniti".

Fudbaler Sarajeva Amer Bekić je istakao kako očekuje pobjedu, a istakao je i to da je Vitez kvalitetna ekipa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam svojom formom. Uvijek želim postići pogodak i drago mi je što sam pogodio u Mostaru. Pred nama je jedna teška utakmica i u nju moramo ući kao da je zadnja, kao da je finale. Ako ispunimo sve zahtjeve od šefa, mislim da pobjeda neće doći u pitanje.", riječi su Bekića.

Sarajevo se trenutno nalazi na četvrtom mjestu Premijer lige sa 16 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Zrinjskog. Vitez je, sa druge strane, jedanaesti sa 10 osvojenih bodova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.