Jeste da je engleska Premier liga, ali u Stokeu je kao na bh. stadionima
Foto: Stoke City FC

Odgođen meč protiv Čekićara

Jeste da je engleska Premier liga, ali u Stokeu je kao na bh. stadionima

Pet susreta 18. kola engleske Premier lige trebalo je početi danas u 16:00 sati po našem vremenu, ipak za sada su arbitri signalizirali start samo četiri utakmice, jer je meč Stokea i West Hama odgođen.

Naime, početak susreta na bet365 stadionu (nekadašnji Britannia stadion) je odgođen zbog nestanka struje, što je zaista nesvakidašnja stvar za englesku Premier ligu.

Problemi sa strujom na stadionu Stokea su se pojavili oko 15:30 sati, a iako su pristigle informacije da je struja ponovo došla, organizatori još uvijek nisu uspjeli osigurati uslove potrebne za odigravanje utakmice.

Veliki problem je i činjenica da zbog nestanka struje veliki broj navijača nije uspio ući na tribine, pa se ispred stadiona bet365 stvorila velika gužva.

Iako smo na ovakve probleme navikli na bh. sportskim borilištima, ovo je neobično za Englesku, gdje se ovakve stvari ne dešavaju često.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema posljednjim informacijama, susret Stokea i West Hama bi trebao početi od 17:00 sati.

Promo

Top Komentari

LiL SaNnY
Kako znam odgodeno znaci da se nece desiti ili igrati. A trenutno se ta utakmica igra malo je mozda kasnila. Zato molim vas ako vec pisete i tumacite radite to ko skolovani novinar a ne ko glupi magarac koji pise glupost samo da se nesto cita. Molim vas pisite istinu i nemoj te se Brulat! Mozda trebam kopirat i poslat novinarima sirom engleske da vam se ljudi smiju posto pisete lazi i neznate prevest situaciju kako treba.!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi