Jeste li već kompletirali svoju virtuelnu UEFA Champions League kolekciju sličica?

Unicredit predstavlja

Jeste li već kompletirali svoju virtuelnu UEFA Champions League kolekciju sličica?

Sponzorski tekst

UniCredit, kao banka UEFA Champions League i Panini su za sve fanove ovog najprestižnijeg europskog nogometnog klupskog takmičenja, pripremili virtuelni album UEFA Champions League za sezonu 2014/2015. 

Prikupljanje sličica je počelo 15.10.2014. godine. Ako već niste, registrujte se putem besplatne aplikacije www.unicredit.eu/champions/collection i pridružite se navijačima iz cijelog svijeta u popunjavanju Panini virtuelnog albuma.

Virtuelni album se popunjava uz pomoć kôdova do kojih se dolazi praćenjem aktivnosti UniCredita i Paninija na internetu ili na društvenim mrežama. Kôdovi se mogu naći na poleđeni Panini sličica koje se nalaze u slobodnoj prodaji, a svaki dobijeni kôd otvara jednu kesicu sa tri digitalne sličice. Virtuelne sličice moguće je obezbijediti  i kroz razmjenu sa drugim učesnicima ove igre, kao i pozivanjem prijatelja da pokrenu svoje virtuelne albume ili učešćem u nagradnim izazovima. 

Popunjavanje virtuelnog albuma stalno donosi nove uzbudljive izazove. Učestvujte u aktuelnim izazovima i osvojite nove sličice!

Odgovorite na aktuelno pitanje: ˝Koliko različitih država je u prvih 16 klubova?˝, osvojite nove kôdove i poboljšajte svoju kolekciju. 

Možete li se sjetiti 10 najboljih strijelaca grupne faze? Pronađite ih do 13.02.2015. godine i osvojite 5 paketa sličica za vašu kolekciju. 

Za prave nogometne fanove, sigurno neće biti problem odgovoriti na ove izazove.

Tražite još kôdova?

Igrajte UEFA #StickersQuiz: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/live-coverage/panini/index.html. Pogodite imena igrača i osvojite dodatne kôdove za vašu virtuelnu kolekciju. Također, možete osvojiti oficijelne fudbalske lopte i UEFA Champions League sportske torbe.

Kako biste bez obzira gdje se nalazili uvijek imali kontrolu nad vašom kolekcijom preuzmite besplatne mobilne aplikacije UEFA Champions League 2014-2015 virtuelne kolekcije sličica koju predstavlja UniCredit za Android i iOS:

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.panini.panstcl&hl=en

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

https://itunes.apple.com/en/app/ucl-14-15-virtual-sticker/id768692897?mt=8.

Uživajte u zadovoljstvu sakupljanja virtuelnih sličica UEFA Champions League za sezonu 2014/2015 koje vam predstavlja UniCredit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.