Jeste li vidjeli kako je Lukaku izgledao sa 13 godina?

Korak ispred svih

Jeste li vidjeli kako je Lukaku izgledao sa 13 godina?

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Romelu Lukaku napustio je Everton i svoju karijeru će nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Crveni đavoli će ovog 24-godišnjeg napadača platiti čak 75 miliona funti i sa Unitedom bi Lukaku trebao potpisati ugovor na četiri sezone. Poznato je da je Lukaku svoju karijeru počeo u Anderlechtu za koji je debitovao 2009. godine kada je imao samo 16 godina.

Nakon što je jučer potvrđeno da će svoju karijeru nastaviti u Manchester Unitedu na internetu se pojavila zanimljiva fotografija ovog napadača kada je imao samo 13 godina. Već tada je Lukaku bio daleko ispred svoje generacije po svemu, a ova fotografija govori hiljadu riječi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi