Jeste li vidjeli šokantnu frizuru Sergija Ramosa?

Hit na društvenim mrežama

Jeste li vidjeli šokantnu frizuru Sergija Ramosa?

Endin Čaušević

Reprezentacija Španije trenutno igra protiv Rusije meč osmine finala Svjetskog prvenstva.

Španci su do prednosti stigli već u 12. minuti utakmice kada je Sergio Ramos bio u kaznenom prostoru nakon centaršuta Asensija, a s njim u duelu bio je Ignashevich koji je poslao loptu u svoju mrežu. Ipak, Rusi su u finišu prvog dijela poravnali na 1:1 golo Dzyube iz penala.

U centru pažnje na društvenim mrežama našao se Sergio Ramos koji je još jednom mnoge šokirao svojom frizurom. Prilikom proslave gola mnogi su vidjeli da njegova frizura izgleda čudno, odnosno da ne jednoj strani ima liniju, dok je na drugoj potpuno suprotna priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi