Jeste li vidjeli šta je Immobile radio prilikom slobodnjaka za SPAL?
Marcelo Brozović je očigledno uveo neki novi ttrend kod fudbalera koji igraju u Seriji A.

Šta će reći Brozović?

Jeste li vidjeli šta je Immobile radio prilikom slobodnjaka za SPAL?

Fudbaleri Lazia pobijedili su u nedjelju popodne SPAL na domaćem terenu sa 4:1 u okviru 11. kola Serije A.

Dvostruki strijelac za Nebesko-plave bio je Ciro Immobile, a upravo je on nakon meča bio glavna tema na društvenim mrežama, ali ne zbog golova, već zbog poteza prilikom slobodnjaka SPAL-a.

Naime, on je odlučio da kopira vezistu Intera Marcela Brozovića koji je u posljednje vrijeme počeo da se "baca" iza živog zida u pokušaju da zaustavi udarce koji bi išli po zemlji.

Iako Immobile u ovom slučaju nije imao mngoo posla, vjerovatno će i u budućnosti nastaviti ovo da radi jer je to očigledno postao neki novi trend u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi