Jeste li znali: Neymar ima veću platu od cijelog tima Atalante

Nevjerovatan podatak

Jeste li znali: Neymar ima veću platu od cijelog tima Atalante

Neymar i njegov PSG spremaju se za utakmicu sezone. 

Za tri dana slijedi im duel u Lisabonu u četvrtfinalu Lige šampiona, a protivnik je Atalanta.

Pred susret Gazzetta dello Sport je izvukla gotovo nevjerovatan podatak. Sam Neymar ima platu veću nego cijeli tim Atalante skupa.

Brazilac iz redova Svetaca na godišnjem nivou zarađuje čak 36 miliona eura, a kad se svi igrači Atalante skupe nisu mu ni do koljena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Najplaćeniji iz redova italijanske ekipe su Papu Gomez, Duvan Zapata i Josip Iličić koji godišnje primaju 'samo' 1,3 miliona eura. Dakle, ostali primaju još manje pa je jasno da čitava ta suma nije ni približna Neymarovoj.

To naravno ne isključuje mogućnost da će Atalanta izbaciti PSG u srijedu navečer. U svakom slučaju bit će to jako zanimljiv susret.

Top Komentari

Zulfikar
Nadam se da ce taj padavcar i njegov sugavi psg ispasi od Atalante.
4 1
Maestro
Ovo sa platama je otišlo predaleko treba se stati tome u kraj na neki način ograničiti izdvajanja na plate nema igrača koji zaslužuje tako visoka primanja
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije