Jesu li kladionice previše podcijenile Željezničar?

Veoma visok koeficijent na pobjedu Plavih

Jesu li kladionice previše podcijenile Željezničar?

Željezničar i Široki Brijeg večeras će odigrati revanš utakmice drugog pretkola Evropa lige, a kladionice nemaju mnogo povjerenja u naše predstavnike bez obzira na dobre rezultate u prvim mečevima. 

Željezničar je protiv švedskog AIK-a odigrao meč bez golova na Grbavici prije sedam dana, ali bez obzira na to kladionice smatraju da je AIK veliki favorit večeras, a koeficijent na Željezničar je nevjerovatno visok. 

Neke kladionice idu tako daleko da nude koeficijent 10,00 na pobjedu Plavih sa Grbavice, dok je najmanja kvota 6,50. S druge stane, koeficijent na domaće se kreće od 1,40 do 1,55. Kada je u pitanju prolaz dalje, kladionice nude koeficijent 1,30 na AIK i 3,30 na Želju. 

S druge strane, Aberdeen je, prema mišljenju kladionica, favorit večeras na Pecari pa se nudi koeficijent nešto više od dva na njihov trijumf. U Široki kladionice nemaju mnogo povjerenje bez obzira na dobru partiju u prvom meču, pa na njih nude kvotu većinom od 3,20. Kada je u pitanju prolaz dalje, Aberdeen je blagi favorit sa kvotom od 1,80, dok je na Široki koeficijent 1,90.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi