Jesu li koristili sastanci igrača i navijača?

Kladite se pametno: Slavia Prag - Češke Budejovice

Jesu li koristili sastanci igrača i navijača?

Sponzorski tekst

Navijači jednog od najvećih čeških klubova ne podnose činjenicu da je za trenera dovedena legenda najvećeg rivala Sparte…

Preuzeto s www.dvoznak.com

Premijera Františeka Strake na klupi domaćina nije prošla uspješno, kako na terenu tako ni izvan njega. Posljednjih dana situacija oko kluba se koliko-toliko smirila, održan je i, barem tako kažu, konstruktivan sastanak između igrača i navijača, no daleko od toga da su se ultrasi Slavie pomirili sa činjenicom da njihov voljeni klub trenira jedan od najvećih igrača u povijesti Sparte.

„Bit će ovo utakmica s velikim nabojem. Mi smo domaćini, tri boda su nam vrlo važna i dat ćemo maksimum da ih osvojimo. Igrači nisu gluhi ni slijepi, znaju što se događalo proteklih dana, ali nastojali smo stvoriti atmosferu u kojoj bi se maksimalno koncentrirali na ovaj susret“, izjavio je Straka prije dvoboja s Budejovicama, u kojem neće moći koristiti usluge Koreša, Šimečeka i Paprčiaka.

Gosti su na začelju prvenstvene ljestvice i jedina su momčad koja još ne zna za pobjedu. S igračke strane, Slavia vjerojatno nije suparnik protiv kojeg bi bilo nemoguće probiti led, no riječi trenera Cipra daju naslutiti da bi danas ipak radije igrali s nekim drugim:

„Moramo uhvatiti priključak, vjerujem da će nam već negdje krenuti. Danas će biti teško pobijediti, oni kod kuće igraju potpuno drugačije nego vani i još su u situaciji da su im bodovi prijeko potrebni. Mi imamo dosta ozlijeđenih i to nam dodatno pogoršava situaciju“.

Draž ovom dvoboju daje i podatak kako je Cipro većinu svoje igračke i trenerske karijere proveo upravo u Slaviji, te da je Straka nogomet počeo igrati, koje li slučajnosti, baš u Budejovicama.


PROGNOZA

Zbroj golova 0-2, Wwin @1.75


Otkako je František Cipro sjeo na trenersku klupu, Budejovice su odigrale šest službenih utakmica u kojima je postignuto ukupno pet golova, od toga su tri završile početnim rezultatom. Slavia također nije pretjerano efikasna momčad, šest pogodaka u deset kola to će najbolje potvrditi. S obzirom da i jednima i drugima gori pod petama i da će pritisak biti enorman, teško je očekivati neki atraktivan nogomet, sve skupa prije miriši na grčevitu borbu za svaki pedalj terena. Opcija s manje od tri gola doima se prilično izglednom.

NAJAVE ZA VEĆINU DOGAĐAJA IZ PONUDE SPORTSKE KLADIONICE PRONAĐITE NA WWW.DVOZNAK.COM, ADRESI ZA PAMETNO KLAĐENJE!!!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.