Jesus: Igrali smo protiv najbolje ekipe na svijetu

Benfica poražena od Barcelone

Jesus: Igrali smo protiv najbolje ekipe na svijetu

Benfica je sinoć poražena od Barcelone u Lisabonu rezultatom 2:0 u okviru Lige prvaka, a trener Portugalaca imao je samo riječi hvale za katalonski sastav nakon utakmice.

Trener Benfice Jorge Jesus imao je samo riječi hvale za Barcelonu, iako je njegova ekipa odigrala sasvim dobro prvo poluvrijeme, da bi pala u nastavku.

Alexis Sanchez i Cesc Fabregas su pogađali na asistencije Lionela Messija za pobjedu Barcelone, koja je u ovoj utakmici držala loptu u svom posjedu čak 70% vremena.

"Igrali smo protiv najbolje fudbalske ekipe na svijetu. Barcelona uvijek drži loptu u svom posjedu 70% vremena ili čak i više, bez obzira na to ko im je protivnik. Imaju u svojim redovima dvojicu najboljih evropskih fudbalera, ali smo mi odigrali dosta dobro prvo poluvrijeme, te nismo zaslužili da gubimo na odmoru", rekao je Jesus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.