Jesus: Ovo nam je pouka za ubuduće

Benfica poražena od Schalkea

Jesus: Ovo nam je pouka za ubuduće

Portugalski prvak Benfica loše je igrala na gostovanju u Gelsenkirchenu, te je na kraju rezultatom 2:0 poražena od domaće ekipe Schalkea.

Trener lisabonske momčadi Jorge Jesus nakon susreta bio je itekako nezadovoljan onim što su njegovi izabranici ponudili na Veltins Areni.

"Veoma sam razočaran konačnim rezultatom. Naša igra u odbrani bila je ispod svih normi u pojedinim trenucima utakmice. Primili smo dva naivna gola i to je bilo to. Došli smo u Njemačku po tri boda, ali smo se vratili pognutih glava. Neka to bude igračima lekcija kako ne treba igrati", rekao je Jesus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.