Jesus se vratio treninzima Manchester Cityja

Uskoro ponovo na terenu

Jesus se vratio treninzima Manchester Cityja

Za Pepa Guardiolu i njegov Manchester City je stigla dobra vijest u završnici sezone u Engleskoj. 

Engleski mediji pišu da je od danas na treninzima Manchester Cityja mladi Gabriel Jesus, koji se oporavio od teške povrede stopala koju je zadobio u meču protiv Bournemoutha odigranom pretprošlog mjeseca. 

Jesus sada izgleda kao nov i spreman je ponovo da bude u konkurenciji za najjači sastav Manchester Cityja, međutim pošto je pauza bila duga, povratak utakmicama bi trebao uslijediti u narednim sedmicama. 

Brazilac se Manchester Cityju priključio protekle zime i pokazao je da mu se smiješi blistava budućnost. Dosad je odigrao četiri meča u Premiershipu, te je postigao tri pogotka uz jednu asistenciju. 

Prethodno je, podsjetimo, igrao za Palmeiras. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi