Jo ostaje na posudbi u Evertonu

Jo ostaje na posudbi u Evertonu

Edmir Škorić

Brazilski napadač Jo ostat će još jednu sezonu na posudbi u Evertonu, budući da na njega ne računa trener Manchester Cityja Mark Hughes. Jo je posljednja četiri mjeseca proveo na posudbi u Evertonu, a čini se da tamo i ostaje.

Kupivši Roque Santa Cruza i uzimajući u obzir da City ima i previše napadača, Mark Hughes odlučio je ostaviti Brazilca Joa na posudbi u Evertonu, bar još jednu sezonu.

22-godišnji napadač proveo je četiri mjeseca na Goodisonu, postigao pet golova u 11 utakmica. Britanski The Times piše kako su na Eastlandsu spremni ostaviti napadača i narednu sezonu u Evertonu.

Ipak, radi se samo o posudbi, jer čelnici Manchestera su za Brazilca morali platiti 22 miliona eura, pa će, nakon što dobije još iskustva, vratiti ga. City i Everton također već pregovaraju za Joleona Lescotta, no taj posao neće imati apsolutno nikakve veze sa bivšim igračem CSKA Moskve.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.