Low ostaje selektor Njemačke

Bez promjena

Low ostaje selektor Njemačke

E. Oštraković

Unatoč slabijim igrama u zadnje vrijeme, Njemačka neće mijenjati selektora.

Nijemci su nedavno potopljeni sa 6:0 od Španije u Sevilli, pa je bilo glasina da će Low nakon 14 godina napustiti klupu Njemačke.

Međutim, Njemački nogometni savez saopštio je da će Low ostati selektor i u narednom periodu.

Podsjećamo da je Low Njemačkoj donio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, ali je četiri godine kasnije Njemačka ispala već u grupnoj fazi. Na Euru 2016. godine Njemačka se nije proslavila, baš kao ni u Ligi nacija do sada.

Top Komentari

user1583752673
U ovih gori savez nego u nas
4 1
makelele
Kao kad das majmunu da pilotira zrakomlat, tako je ovo sad sa Löwom... potpuni promasaj, ova odluka, strmoglavo lete ka provaliji, a löw ne umije da ga "namota" prema gore
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi