Njemački selektor za maj najavio veliku odluku o pozivima u reprezentaciju
Foto - EPA

Low otkrio

Njemački selektor za maj najavio veliku odluku o pozivima u reprezentaciju

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Joachim Low saopštio je danas kako će u maju donijeti jako bitnu odluku za nacionalni tim.

On je odavno sa spiska reprezentativaca prekrižio Thomasa Mullera, Jeromea Boatenga i Matsa Hummelsa i oni u nisu dobijali pozive u nacionalni tim.

Iako je bio pod velikim pritiskom da ih vrati u ekipu, Low nije mario i nije pozivao ove iskusne igrače za akcije reprezentacije.

Ipak, vrlo je moguće da će neko od njih putovati na Evropsko prvenstvo narednog ljeta. Low je na poluvremenu utakmice između Bayerna i Borussije najavio da će u maju donijeti konačnu odluku o njima.

Njemačka ima veliki kvalitet gotovo na svim pozicijama, ali definitivno da se navijači ne žele odreći iskusnog trojca koji im je godinama donosio dosta radosti.

Top Komentari

haris1000
Da mu ima ko reci da se ošiša
4 0
miki30
Da sam na Mullerovom mjestu odhebo bi ga!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi