8

Komentari (8)

Ramo Legenda
Najveci problem barcelone je sto nisu ponizni! Neznaju se ponasati kad su na vrhu a jos manje kad su na infuzijama. Muljaju na sve strane, varaju, podmićuju i onda im real kriv.
emial766
Jaka Barca znaci jak Real sto znaci jaka liga. Nadam se da ce se iscupat iz ekonomske krize kao navijac Reala. Nema jacih i boljih utakmica na planeti. Sva istorija u jednom mecu. Za ligu ove godine mozda je malo kasno ali vidjet cemo. U CL prolaze Napoli a poslje vidjet cemo. Zavisi uvijek svima od zri****.
user1620593935
Dzaba sve kada real ima sudije
user1676235346
Prvenstvo je gotova prica Real vec ovu sedmicu ide na +11 sanse da Barca dobije Billbao je 0%
user1676235346
Prvenstvo je gotova prica Real vec ovu sedmicu ide na +11 sanse da Barca dobije Billbao je 0%
Drakula
Ugasani katalonci. Zive od turizma jer nema pravih navijaca tog sugavog kluba.
user1691094004
Zasto je Sugav Klub, I to od cega zive I Dali imaju „ prave“ navijace je slab argument na tvoju mržnju . Ja mislim da sam pravi navijač
Drakula
Rece navijac iz Kalesije koji nikad nije stadiona vidio a kamoli pogledao utakmicu uzivo Barce.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.