Joao Felix magičnim potezima oduševio navijače Atletico Madrida

Pokazao da će biti veliko pojačanje

Joao Felix magičnim potezima oduševio navijače Atletico Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su su minimalnih 1:0 savladali Getafe u prvom meču nove sezone španske La Lige.

Atletico je do pobjede stigao u 23. minuti utakmice kada je jedini gol postigao Alvaro Morata. U prvom dijelu vidjeli smo i po jedan crveni karton na obje strane što dovoljno pokazuje koliko borben meč je bio.

Domaći tim je u 56. minuti mogao sve riješiti kada je nevjerovatni Joao Felix oduševio sve svojim potezima i izborio penal, ali Morata nije bio precizan s bijele tačke.

Joao Felix je plaćen oko 120 miliona eura, no na pripremama je već pokazao da će biti veliko pojačanje. Njegova magija nije izostala ni na sinoćnjem meču.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Zaštita Identiteta
E ovo smo čekali, da se neko ima fakat razloga ponadati da može skinuti ona dva giganta
6 0
paucina
polomit ce ga ramos
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti