Joco Stokić stekao pravo nastupa za Čelik

Radosna vijest za navijače crno-crvenih

Joco Stokić stekao pravo nastupa za Čelik

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u tri kola proljetnog dijela prvenstva ostvarili su tri remija protiv Zrinjskog, Viteza i Krupe. Zeničani ipak ne mogu biti zadovoljni igrama koje klub pruža, ali se nadaju da će u narednim utakmicama i taj segment biti mnogo bolji.

Čelik je u tri utakmice postigao samo jedan gol i to protiv Zrinjskog u prvom kolu, kada je gol iz jedanaesterca postigao Haris Dilaver. Budući da crno-crveni imaju igrače poput Karića, Dilavera, Salčinovića i ostalih svakako da se očekivalo više u ofanzivnom dijelu.

Jedan od razloga sigurno je i neigranje velikog pojačanja Joce Stokića, koji je propustio prva tri kola zbog toga što nije riješene papirologija za njega, kako se iz Kuvajta vratio u BiH. Ipak danas je konačno riješena i ta saga, te na radost navijača kluba s Bilinog polja, Joco Stokić je stekao pravo nastupa za Čelik i biće u konkurenciji za nardnu utakmicu u subotu na Bilinom polju protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Ako izabranici Nedima Jusufbegovića ostvare trijumf, a Metalleghe što se i očekuje bude poražen od Zrinjskog u Mostaru, onda bi Zeničani prije Lige za opstanak došli klubu iz Jajca na samo tri boda zaostatka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U subotu se protiv Mladosti također očekuje veoma dobra posjeta, a navijači bi kao i prethodnih utakmica trebali da budu jedan od bitnih faktora za igru Čelika, posebno u ofanzivnom dijelu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi