Joe Hart ide na novu posudbu?
Foto: EPA

West Ham zainteresovan za golmana Cityja

Joe Hart ide na novu posudbu?

Joe Hart je, nakon što je izgubio svoje mjesto na golu Manchester Cityja, proteklu sezonu proveo na posudubi u Torinu. Njegova posudba je istekla, a čini se da italijanski klub nema namjeru otkupiti Hartov ugovor od Cityja.

Upravo je prije nekoliko dana Hart govorio o svojoj budućnosti, te istakao kako nema informacija o mogućim ponudama za nastavak karijere, te da je njegova budućnost pod velikim upitnikom.

Ipak, sada su se pojavile informacije da bi West Ham ponovo mogao pokušati dovesti Joea Harta, nakon što se isto špekulisalo i početkom godine. 

The Mirror izvještava da su u taboru West Hama spremni, ukoliko cijena bude odgovarajuće, dovesti Harta na posudbu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hart je u Manchester City stigao 2006. godine iz Shrewsbury Towna. A nakon nekoliko sezona provednih na posudbama, od 2010. do 2016. godine je bio standardni čuvar mreže Građana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi